Energievergelijker 2018

De beste energieleveranciers vergelijken met elkaar, en natuurlijk gewoon de goedkoopste energieprijzen. Uitgebreid vergelijken doe je natuurlijk met de energievergelijker 2018, deze staat hieronder. De beschikbare energieleveranciers worden direct na het invoeren van je postcode getoond. Op je jaarrekening van afgelopen jaar vind je het verbruik, hierdoor kun je perfect de energieprijzen vergelijken in vergelijking tot vorig jaar.

Energievergelijker 2018 - Energieprijzen vergelijken

Veel geld gaat maandelijks naar de energierekening. Dit is een kostenpost waar in veel huishoudens fors op bespaard kan worden. Daarom is het niet onbelangrijk om elk jaar even de tijd te nemen om de prijzen van verschillende energieleveranciers te vergelijken. Dit kunt u doen door allerlei websites uit te pluizen. Maar we weten uit ervaring dat u dan op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom kunt u gebruik maken van een zogeheten energievergelijker. Ook PriceWise is vergelijkingssite met een energievergelijker. Bovendien is Pricewise een volledig onafhankelijke vergelijkingssite en beïnvloed uw keuze dus niet.

De energievergelijker van de vergelijkingssite Pricewise helpt u in enkele stappen bij het maken van de voordeligste keuze. Dit werkt heel eenvoudig. Bij de eerste stap geeft u uw postcode op. Vervolgens geeft u aan welke energiebron(nen) u wilt afnemen (stroom en/of gas). Indien van toepassing kan aangeven worden wat uw huidige energieleverancier is. Hierna krijgt u in de energievergelijker een overzicht te zien met de (voor u) voordeligste aanbieders.

De energievergelijker geeft de volgende inzichten:

  1. Aanbieding / welkomstkorting (eenmalig bij afsluiten)
  2. Product: dit is het soort contract, eventuele acties en welkomstpremies staan hier ook vermeld
  3. Duurzaam: hier ziet u of het om groene of grijze stroom gaat
  4. Tarief: hier ziet u of het om een vast of variabel tarief gaat
  5. Looptijd: dit is de duur van het aangeboden contract
  6. Jaarkosten: dit zijn de kosten van een contract op jaarbasis